logoklein

Over mezelf

Met heel veel plezier heb ik de opleiding voor meubelstoffeerder gevolgd bij het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Een heel inspirerende omgeving! Voor mij was dit een logische keuze: ik kluste altijd al graag. Mijn voorouders zijn ook louter ambachtslieden -onder andere wevers en leerlooiers- dus het zit me in de genen.

In 2005 ging ik van start met mijn meubelstoffeerderij. Al gauw werd de zolder te klein, en verhuisden we naar een pand met een ruim atelier. Hier werk ik de hele week aan het opknappen van stoelen en banken. Van modern design tot klassiek: ieder meubel levert een nieuwe uitdaging. Daarbij vind ik het heerlijk om de ‘ziel’ van het meubel of de emotionele band ermee zo veel mogelijk tot zijn recht te laten komen. Omdat ik kwalitatief goed werk wil leveren, werk ik met hoogwaardige en duurzame materialen.

Mijn kennis over het meubelstofferen wil ik zo veel mogelijk verbreden. Omdat er geen vervolgopleidingen bestaan, heb ik een landelijk kennisnetwerk opgericht: Meubelstoffeergroep. We zijn nu in totaal met zo’n zestig leden. We organiseren excursies naar fabrikanten, en andere activiteiten, waarbij kennisuitwisseling centraal staat. Zo ben ik in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, die ik toe kan passen in mijn stoffeerwerk. En het is prachtig om met collega’s te spreken, die mijn passie delen.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

adres
© www.mijn-eigen-website.nl (design)